Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Slagerij Wubs

Ambachtelijke Slagerij Wubs kan bouwen op een generatie lange ervaring in het maken van ambachtelijke vlees producten. De vader van de huidige eigenaar Luuk Wubs is al tientallen jaren geleden begonnen met zijn eigen slagerij, waar hij zelf slachtte en zijn producten vervaardigde. Al van kleins af aan heeft Luuk met zijn vader meegdraaid, het was dan ook geen verassing dat toen hij 19 was er een tweede slagerij erbij werd geopend in her centrum van Musselkanaal.

Iedereen weet dat er in de loop van de jaren heel veel veranderd is. Eén ding is echter niet veranderd en dat is tevens waar wij ons altijd mee hebben kunnen onderscheiden en waar we tot op de dag van vandaag trouw aan zijn gebleven, en dat is KWALITEIT.

Kwaliteit begint al bij de inkoop, wij kopen alleen de beste grondstoffen, hierdoor kunnen we dan ook de fijnste producten presenteren.

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei opzichten, van vers vlees tot en met onze eigen worstmakerij. Daarnaast zijn wij natuurlijk hét adres voor gourmetschotels, fondeuschotels, steengrilschotels, barbecueschotels en koude en warme bufetten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren